Categories
Om alt

Nu kan vi finde vej

Jeg har lige fået lavet et nyt skilt til min arbejdsplads. Jeg kan faktisk ikke huske hvor gammel det gamle skilt var. Det var fra før jeg blev ansat i virksomheden. Men nu havde sol, vind og vejr efterhånden slidt så meget på det gamle skilt, at vi vurderede at det var tid til at få det skiftet ud. Med hjælp fra en lokal skiltemaler, blev det udskiftet effektivt og med et flot resultat.

Det er først når man har fået det udskiftet, at man ser hvilken forskel det gør. Det betyder en hel del, at skiltet hverken er falmet eller beskidt. Det giver et langt bedre indtryk af virksomheden, når der er opsat et nyt skilt.
Derfor har vi også snakket om, at vi fremadrettet, skal budgettere med udskiftning af skiltet noget oftere. Det skal bare være en del af løbende vedligehold på bygningen.

Faktisk fortalte skiltemaleren, at der også er sket en teknologisk udvikling siden vores sidste skilt. Det betyder at man idag bruger teknikker og teknologier der gør, at skiltene får en længere levetid. Det må tiden vise. Men jeg er spændt på at følge med i det.