Categories
Om alt

….mål!

De fleste har vel gennem tiden, spillet fodbold i forskellige parcelhushaver. I samme omgang, så kender de samme mennesker vel også til, når man skal have lavet de obligatoriske mål. – For hvad er fodbold uden mål?

Der er selvfølgelig masser af måder at løse dette problem på, eksempelvis den klassiske med at smide en trøje som så skal symbolisere de to stolper. Hertil kommer selvfølgelig straks diskussionen om, hvornår der er skudt over mål eller ej.

Det manglende net, gør selvfølgelig at man skal passe på med at skyde for hårdt, da man jo så bare skal løbe langt efter at hente bolden igen. Samtidig er det nok de færreste haver, der er indrettet sådan, at man bare kan sparke igennem når man skyder på mål.

Den bedste løsning er selvfølgelig lige til. Køb nu nogle ordentlige fodboldmål til haven. Det gør bare timerne bedre, når man ikke skal bekymre sig om, hvorvidt der var mål eller ej. Når målet er der, er det bare at gå i gang, og i stedet bruge energien på at spille fodbold. De fleste kan formentlig finde en boldbane der hvor de bor, men for de øvrige ville en boldbane i baghaven være en lækker løsning, som kan samle ungerne der hvor de bor.

793455_59886685