Er det en fugl?

Der er åbenlyst mange udfordringer ved at flyve. I det hele taget, kan man undre sig over, hvordan det overhovedet er fysisk muligt at flyve. Hvordan kan man fylde et kæmpe passagerfly op med mennesker og gods, og så kan det alligevel svæve igennem skyerne?

‘Det bliver nærmest bare endnu mere uforståeligt, når nu bare et enkelt menneske i sig selv, ikke kan flyve. Men ser man bort fra de fysiske udfordringer i at flyve, så kan man efterfølgende jo også undre sig over, de mange udfordringer som opstår i det øjeblik man er i luften. Eksempelvis skal man jo gerne undgå, at flyve ind i ting. Man synes jo, at mange byer er præget af lavt byggeri. I hvert fald lavt i forhold til, hvor fly burde flyve. Det er vel også derfor man ser, at industriskorstene har indbygget flylys, som en sikkerhed for, at de ikke bliver ramt af lavtflyvende fly.

Om sådan et blinkende lys reelt har nogen effekt, er nok svært at vurdere. Men det viser i hvert fald, at man er nødt til at tænke på trafiksikkerhed både på vand, land og i luften.

 

MINOLTA DIGITAL CAMERA