Categories
Om alt

En sommerdag i Ålborg

Sommeren er over os, solen skinner, og det er derfor oplagt at komme ud at se lidt af de dele af Danmark som man ikke så ofte kommer forbi.
Derfor var jeg i sidste uge en tur i Ålborg, hvor jeg sammen med en god ven, var på opdagelse i byen. Vi kom til Aalborg kort før middag, og det var som om, at der var en helt speciel aura omkring byen, da vi så småt begyndte at se den i det fjerne.
Vi parkerede bilen i nærheden af en ejendomsmægler. Jeg synes det er meget sjovt, at kigge i vinduet hos ejendomsmæglere når jeg besøger andre byer. Så kan man lige se, hvordan husmarkedet ser ud, hvordan prisniveauet er, og om der kunne være nogle interessante boliger til salg. Derfor var det heldigt at vi så hurtigt fandt en ejendomsmægler Ålborg.
Der var bestemt et par interessante ting, men vi havde kun planlagt at være i Ålborg denne dag, og da klokken var lige lidt i frokosttid, bestemte vi os for at spise frokost, før turen gik videre mod Aalborgs butikker.
Vi spiste en rigtig god frokost, og senere gik vi bare rundt og nød byen og sine butikker. Da vi nåede til aften, var vi flade på penge og energi, og turen gik derfor hjem igen.

313291_5522
– Det er nok ikke sidste gang, vi tager en tur til Aalborg.