Nye jobtyper på vej

Som årene går, så opstår der jo mange nye erhverv. Der er selvfølgelig også mange erhverv som også overlever over tid. Derfor er erhvervslivet altid i en løbende udvikling. Hvis man kigger en generation tilbage, var der eksempelvis ingen webbureauer.

Helt naturligt, for teknologien var ikke opfundet endnu. Men i dag, vil man finde mange forskellige spredt over hele landet, og hele verden. Men spørgsmålet er, om den branche på et tidspunkt også kommer til at redefinere sig selv. Det vil den formentlig. Teknologien stopper jo ikke her, og derfor vil der i fremtiden sikkert også blive brug for andre at typer af servicevirksomheder, som beskæftiger sig med web eller anden uhåndgribelig teknologi. Samtidig ser vi også, at andre erhverv bliver ved med at være aktuelle. Det er de selvfølgelig kun, fordi de tilpasser sig til tidens udvikling generelt. Så det handler selvfølgelig om hele tiden, at have en fingre på pulsen.

Så er der mulighed for, at man som virksomhed og måske endda som branche kan kommer til at overleve den teknologiske udvikling – som sker uanset hvad man foretager sig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA