Categories
Om alt

Nyt lys

Jeg har efterhånden set meget omtale af LED pærer. At de skulle være en helt del billigere i drift en de traditionelle elpærer.
Jeg har derfor overvejet om jeg skal udskifte alle mine elpærer med LED pærer. De virker dog til at være en anelse dyre, i forhold til bare at købe nogen flere traditionelle pærer. Men, samtidig skulle de dog have en længere levetid og et lavere energiforbrug, hvilket tilsammen skulle bidrage til at gøre det til en god investering.

Jeg har også hørt, at teknologien bag pærerne gør at lyset har et lidt andet lysskær end de gamle pærer. Men jeg kan også forstå, at der skulle være stor forskel på, hvilke LED pærer man benytter, og det må derfor blot handle om, at man får købt nogen af en ordentlig kvalitet.

Jeg har surfet omkring på nettet, og jeg har faktisk efterhånden besluttet mig for, at skifte en del af mine pærer ud med LED pærer. Så kan jeg for det første teste lyskvaliteten, og så må tiden vise, om jeg ved bare at udskifte en del af mine pærer til LED, alligevel kan se resultatet på elregningen.

Jeg er spændt på, hvordan det bliver at få nyt lys i hjemmet.

1112643_64223735